Hoe werkt het?

Gratis parkeren voor de deur? In Amsterdam? Te mooi om waar te zijn, maar wel waar! Loop het Amsterdam Art Center binnen en direct in de entree tref je onze lijstenmaker al aan. Klaar om jou van advies te zijn en om jouw in te lijsten item in ontvangst te nemen. Jouw object, of het nu een kindertekening is of een kostbaar schilderij dat je van je grootouders hebt geërfd, is bij ons in veilige handen. Wij gaan ermee aan de slag en zullen het object liften naar “The Next Level”.

Wat te doen als je iets wilt laten inlijsten door FRAME4U?

Kom gewoon langs!

Neem je in te lijsten onderwerp mee. Dat is het makkelijkst. FRAME4U bevindt zich direct aan de westelijke ring van Amsterdam, zeer toegankelijk dus. Mocht je een galerie of bedrijf zijn, dan kunnen we ook bij jou langs komen.

checkmark turquoise

Parkeer gratis voor de deur!

Het bestaat nog in Amsterdam. Parkeer je auto recht voor de deur op ons eigen terrein. Je betaalt geen parkeergeld. Ideaal ook als je de lijst weer komt ophalen.

checkmark blue

Wij adviseren je persoonlijk!

Als professionals weten we wat mooi past bij hetgeen jij wilt laten inlijsten. Niet alleen met betrekking tot smaak, maar ook wat betreft afmeting, verhoudingen, ophangsysteem, soort glas enz.

checkmark lavender

Kies wat je het mooiste vindt!

Uiteraard gebeurt er niets zonder jouw goedkeuring en inspraak. Samen kijken we naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld welke lijst het best past en wat voor kleur passe-partout. Wil je museumglas? Wel wat duurder maar zoveel mooier! We zetten het op een rijtje en laten je de prijs weten. We komen er altijd uit.

checkmark lilac

Snelle service

We geven je een belletje als het klaar is, of spreken van te voren een dag met je af. Je kan bij ons pinnen. We brengen jouw lijst tot in de auto als je hem komt ophalen. Zo doen we dat!

checkmark trendy-pink

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Bel Daan of Bas via 020 – 7603626  of stuur een mail naar  frame4u@amsterdamartcenter.nl