Over ons

Als onderdeel van het Amsterdam Art Center neemt lijstenmakerij FRAME4U een bijzondere plek in. Direct in de entree tref je ons al aan. Slechts gescheiden door een glazen wand genieten de bezoekers van een ambacht.

Samen meer dan 40 jaar ervaring; de lijstenmakers van FRAME4U.

 

Bas van Crimpen – “De plek, de collega’s en het werk. Eigenlijk is het geen werk, mijn dag vliegt om, ik creëer mooie dingen en maak mensen blij. Ik was nog maar 22 jaar toen ik begon als lijstenmaker in de binnenstad. Na een tijdje bij FRAME4U terecht gekomen en een paar jaar later heb ik weer mijn vleugels uitgeslagen. Na 7 jaar kwam er weer een plek vrij bij FRAME4U. Ik was zeer welkom en wist toen wat ik gemist had. Nu werk ik hier in totaal alweer 18 jaar.”

Daan Noordewier – “Voor mij was het heel simpel; Na mijn opleiding in Antwerpen als ambachtelijk schilder en decoratietechnieken was ik blij aan de slag te kunnen bij KUNSTUITLEEN.NL (toen nog ART4U genaamd). Multifunctioneel medewerker heette dat. Uiteindelijk trok de lijstenmakerij het meeste aan mij. Ambacht, het directe contact met de klanten en het verbluffende effect wat een goede inlijsting kan doen. Het is dankbaar werk. “

Bas
van Crimpen

Lijstenmaker

‘Ons motto is: You name, we frame it!!’

Handtekening van Bas van Crimpen

Daan
Noordewier

Lijstenmaker

‘Mooie dingen maken: dat maakt me trots.’

Handtekening van Daan Noorderwien

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Bel Daan of Bas via 020 – 7603626  of stuur een mail naar  frame4u@amsterdamartcenter.nl