Passe Partout op maat, Museumglas op maat, Lijsten: alles op maat!

Bij Frame4u geloven we in de kracht van ambachtelijk vakmanschap als het gaat om het inlijsten van kunstwerken, foto’s, voetbalschirts, tekeningen en memorabilia. Onze passie voor perfectie komt tot uiting in elk aspect van ons werk, van het zorgvuldig selecteren van materialen tot het leveren van afgewerkte stukken die de tand des tijds doorstaan met behulp van museumglas op maat.

Een belangrijk onderdeel van ons inlijstingsproces is het gebruik van passe-partout op maat. Deze elegante omlijstingen dienen niet alleen ter decoratie, maar beschermen ook je kunstwerk tegen direct contact met het glas, waardoor condensatie en schade worden voorkomen. Bij Frame4u snijden we passe-partouts op maat, zodat ze perfect passen bij de afmetingen en stijl van je kunstwerk.

Daarnaast bieden we ook museumglas op maat aan, dat een optimale bescherming biedt tegen UV-straling en schittering, terwijl het tegelijkertijd de helderheid en kleurweergave van je kunstwerk behoudt. Of het nu gaat om kostbare schilderijen, delicate aquarellen of dierbare foto’s, bij Frame4u zorgen we ervoor dat je werk wordt gepresenteerd met de hoogste kwaliteit museumglas. Op zoek naar een los stuk museumglas op maat? Kom dan ook langs bij ons.

Maar het echte onderscheidende kenmerk van Frame4u is onze toewijding aan maatwerk. We begrijpen dat elk kunstwerk uniek is en verdient om op een passende manier te worden tentoongesteld. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment lijsten aan, variërend van modern tot klassiek, in verschillende materialen en afwerkingen. En als geen van onze standaardopties perfect past, maken we met plezier een lijst op maat voor je.

Om ervoor te zorgen dat we de tijd kunnen nemen om naar je wensen te luisteren en samen de perfecte inlijsting te vinden, raden we je aan om een afspraak te maken voordat je langskomt. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je kunstwerk de aandacht krijgt die het verdient en dat we samen iets prachtigs kunnen creëren.

Bij Frame4u gaat het niet alleen om het inlijsten van kunstwerken, maar om het creëren van een ervaring die de schoonheid en waarde van je stukken benadrukt. Met onze aandacht voor detail, vakmanschap en maatwerk, streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen en hun kunstwerken te laten schitteren.

Kies voor Frame4u voor ambachtelijk inlijsten waarbij alles, maar dan ook echt alles, op maat wordt gemaakt. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons samen iets prachtigs creëren!